Gliss Kur 7 Seconds haarkuur: zijdezacht haar in 7 sec?

19 Jan Door Mooibeautycenter.nl

Gliss Kur 7 Seconds haarkuur is een product dat is ontworpen om het haar zijdezacht te maken in slechts 7 seconden. De kuur bevat een unieke formule die het haar helpt om de natuurlijke vochtbalans te herstellen, waardoor het haar zachter en gladder aanvoelt. De kuur is speciaal ontworpen voor droog en beschadigd haar, en helpt om kroezen en pluizig haar te verminderen. Het is gemakkelijk te gebruiken en kan worden toegepast op nat of droog haar. Een kleine hoeveelheid van de kuur wordt aangebracht op de handpalmen en gelijkmatig over het haar verdeeld. Daarna hoeft het alleen nog maar uitgekamd te worden, en het resultaat is zijdezacht haar in slechts 7 seconden.

De formule bevat ook ingrediënten die helpen om het haar te beschermen tegen hittebeschadiging, waardoor het haar gezonder en steviger aanvoelt. De kuur is verkrijgbaar in verschillende varianten, afgestemd op de specifieke haartype.

Hoe werkt deze Gliss Kur 7 Seconds haarkuur?

De Gliss Kur 7 Seconds haarkuur is ontworpen om het haar in slechts 7 seconden zijdezacht te maken. Het product bevat een unieke formule die helpt om de natuurlijke vochtbalans van het haar te herstellen, waardoor het haar zachter en gladder aanvoelt. De kuur is speciaal ontworpen voor droog en beschadigd haar en helpt om kroezen en pluizig haar te verminderen.

Het werkingsmechanisme van deze kuur begint met de unieke formule die is samengesteld uit verschillende ingrediënten die specifiek zijn ontworpen om het haar te herstellen en te verzorgen. Deze ingrediënten helpen bij het herstellen van de natuurlijke vochtbalans van het haar, waardoor het haar zachter en gladder aanvoelt. De formule bevat ook ingrediënten die helpen om het haar te beschermen tegen hittebeschadiging, waardoor het haar gezonder en steviger aanvoelt.

Het gebruik van de kuur is eenvoudig. Een kleine hoeveelheid van de kuur wordt aangebracht op de handpalmen en gelijkmatig over het haar verdeeld. Daarna hoeft het alleen nog maar uitgekamd te worden, en het resultaat is zijdezacht haar in slechts 7 seconden. Het product is ook geschikt voor gebruik op nat of droog haar.

Het regelmatige gebruik van de Gliss Kur 7 Seconds haarkuur kan resulteren in een verbetering van de structuur van het haar, waardoor het haar zachter, glanzender en gemakkelijker te onderhouden wordt. Het is een ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een snelle en gemakkelijke manier om hun haar te verzorgen, zonder dat het veel tijd in beslag neemt.

Hoe gebruik je deze treatment?

Het gebruik van de Gliss Kur 7 Seconds haarkuur is eenvoudig. Hieronder volgt een stapsgewijze uitleg:

 1. Was eerst je haar met een milde shampoo.
 2. Haal overtollig water uit je haar met een handdoek.
 3. Breng een kleine hoeveelheid van de kuur aan op de handpalmen en verdeel het gelijkmatig over het haar.
 4. Begin met het aanbrengen van de kuur bij de haaraanzet en werk het door het haar tot aan de punten.
 5. Masseer de kuur zachtjes in het haar, zodat het goed wordt verdeeld.
 6. Laat de kuur gedurende 7 seconden intrekken.
 7. Kamm het haar uit en stijl of föhn het haar zoals gewoonlijk.

Houd er rekening mee dat de hoeveelheid kuur die je nodig hebt, afhankelijk is van de dikte en lengte van je haar. Gebruik niet te veel, want teveel product kan een te zwaar gevoel geven aan het haar.

Het is aan te raden om de kuur regelmatig te gebruiken voor het beste resultaat. Als je vaak hitte-styling tools gebruikt, kan het gebruik van de kuur voorafgaand aan het stylen van het haar extra bescherming bieden tegen hittebeschadiging.

Het is belangrijk om te weten dat de kuur geen vervanging is voor een goede haarverzorgingsroutine, zoals het gebruik van een goede conditioner en het beschermen van het haar tegen hitte.

Welke soorten Gliss Kur 7 Sec Express Repair Treatments zijn er?

Er zijn verschillende soorten Gliss Kur 7 Sec Express Repair Treatments beschikbaar, afgestemd op de specifieke haartype. Hieronder staan enkele van de populairste varianten:

 1. Gliss Kur 7 Sec Express Repair Treatment Repair & Care : Dit is een universele variant die geschikt is voor alle haartypes. Het is speciaal ontworpen om beschadigd en droog haar te herstellen en te verzorgen, waardoor het haar zijdezacht aanvoelt.
 2. Gliss Kur 7 Sec Express Repair Treatment Color & Shine : Dit is een variant speciaal ontworpen voor gekleurd haar. Het beschermt de kleur van het haar en geeft het haar een mooie glans.
 3. Gliss Kur 7 Sec Express Repair Treatment Volume & Repair : Dit is een variant speciaal ontworpen voor fijn haar. Het geeft het haar meer volume en helpt bij het herstellen van beschadigd haar.
 4. Gliss Kur 7 Sec Express Repair Treatment Strong & Repair : Dit is een variant speciaal ontworpen voor broos haar. Het helpt bij het herstellen van beschadigd haar en versterkt het haar, waardoor het minder snel breekt.
 5. Gliss Kur 7 Sec Express Repair Treatment Smooth & Repair : Dit is een variant speciaal ontworpen voor krullend haar.