10 leuke oorbellen voor 2 gaatjes in elke stijl en voor elk budget

19 Jan Door Mooibeautycenter.nl

De trend van gelaagdheid in sieraden, zoals ringen, armbanden en kettingen, is een favoriet onder fashionista's. Het bestaat uit het opstapelen van verschillende sieraden en is populair bij zowel minimalisten als maximalisten. Een andere trend die we zien is de trend van dubbele of driedubbele piercings. Hierbij gaat het om het mixen en matchen van verschillende oorbellen zoals grote hoepels met kleine, oorbellen met bedels of zelfs goud met zilver. Hieronder hebben we 12 oorbellen voor dubbele piercings verzameld waarmee je jouw gelaagdheidscombo compleet kunt maken. Let op: deze lijst kan je aanzetten om naar de dichtstbijzijnde tattoo shop te gaan als je nog geen tweede piercing hebt.

Top 10 leuke oorbellen voor 2 gaatjes

  1. Liefs Jade Oorbellen Met Ketting

Liefs Jade oorbellen met ketting zijn een prachtig en uniek sieraad dat perfect is voor wie houdt van een bohemian of chique look. Deze oorbellen zijn ontworpen met een delicate jade steen aan de bovenkant, die prachtig afsteekt tegen de gouden ketting. De jade steen is bekend om zijn helende en beschermende eigenschappen, wat het een populaire keuze maakt voor sieraden. De ketting is verstelbaar, waardoor de oorbellen aan te passen zijn aan de lengte die jij wilt. Dit maakt deze oorbellen een perfecte keuze voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Deze oorbellen zijn ideaal voor het creëren van een gelaagde look wanneer gecombineerd met andere oorbellen. Liefs Jade oorbellen met ketting zijn een must-have voor elke fashionista die houdt van unieke en opvallende sieraden.

2. Lucardi Zilveren Oorring Dubbel Met Parel

De Lucardi zilveren oorring dubbel met parel is een prachtig en elegant sieraad dat perfect is voor wie houdt van een klassieke look. Deze oorringen zijn ontworpen met een zilveren frame en hebben een dubbele structuur, waardoor ze opvallen en een uniek ontwerp hebben. De oorringen zijn voorzien van een prachtige, witte parel in het midden, die een subtiele touch van luxe toevoegt. Parels zijn een teken van wijsheid, kracht en bescherming, en deze parel in de oorringen maakt ze nog speciaal. De oorringen zijn gemakkelijk te dragen en zijn geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. Deze oorringen zijn ideaal voor het creëren van een gelaagde look wanneer gecombineerd met andere oorringen. Lucardi zilveren oorring dubbel met parel is een must-have voor elke fashionista die houdt van klassieke en elegante sieraden.

3. Little Rabbit Oorbellen Vlinder

Little Rabbit oorbellen vlinder zijn een prachtig en uniek sieraad dat perfect is voor wie houdt van een speelse en vrouwelijke look. Deze oorbellen zijn ontworpen met een vlinder vorm, die is gemaakt van zilverkleurige metaal en is voorzien van kleine, glimmende steentjes. De vlinder vorm is een symbool van vrijheid en verandering, en deze oorbellen zullen zeker een opvallende touch geven aan elke outfit. De oorbellen zijn licht van gewicht, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen en geschikt voor dagelijks gebruik. Deze oorbellen zijn ideaal voor het creëren van een gelaagde look wanneer gecombineerd met andere oorbellen. Little Rabbit oorbellen vlinder zijn een must-have voor elke fashionista die houdt van unieke en speelse sieraden.

4. Lucardi Zilveren Oorknoppen Dubbel Met Zirkonia

Lucardi zilveren oorknoppen dubbel met zirkonia zijn een prachtig en elegant sieraad dat perfect is voor wie houdt van een klassieke look. Deze oorknoppen zijn ontworpen met een zilveren frame en hebben een dubbele structuur, waardoor ze opvallen en een uniek ontwerp hebben. De oorknoppen zijn voorzien van een prachtige, glimmende zirkonia steen, die een subtiele touch van luxe toevoegt. Zirkonia is een duurzame en heldere steen die lijkt op diamanten. De oorknoppen zijn gemakkelijk te dragen en zijn geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. Deze oorknoppen zijn een perfecte keuze voor degene die houdt van klassieke en elegantie.

5. Fashion Favorite Zilveren Stud Balls/Knopjes

Fashion Favorite zilveren stud balls/knopjes zijn een prachtig en elegant sieraad dat perfect is voor wie houdt van een minimalistische look. Deze studs zijn ontworpen met een zilveren frame en hebben een bolvormige uitstraling, die een simpele maar stijlvolle touch aan je oren geeft. De studs zijn gemakkelijk te dragen en zijn geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. Deze studs zijn ideaal voor het creëren van een gelaagde look wanneer gecombineerd met andere oorbellen. Fashion Favorite zilveren stud balls/knopjes zijn een must-have voor elke fashionista die houdt van minimalistische en elegante sieraden.

6. Classics&More Set Draadoorringen Met Hanger Balletje

De Classics&More set draadoorringen met hanger balletje is een prachtige en unieke sieraad dat perfect is voor wie houdt van een speelse en vrouwelijke look. Deze oorringen zijn ontworpen met een draadframe en een hanger balletje er aan, die is gemaakt van zilverkleurige metaal en is voorzien van kleine, glimmende steentjes. De hanger balletje geeft een subtiele touch van elegantie en luxe. Deze oorringen zijn licht van gewicht, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen en geschikt voor dagelijks gebruik. Deze set van oorringen zijn ideaal voor het creëren van een gelaagde look wanneer gecombineerd met andere oorbellen. Classics&More set draadoorringen met hanger balletje is een must-have voor elke fashionista die houdt van speelse en elegante sieraden.

7. Jobo By JET The Only One Earring

De Jobo By JET The Only One Earring is een prachtig en elegant sieraad dat perfect is voor wie houdt van een minimalistische look. Deze oorbel is ontworpen met een gouden frame en een kleine, ronde steen erin. De steen is beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor je de oorbel kunt kiezen die bij jouw persoonlijke stijl past. De oorbel is licht van gewicht, waardoor hij comfortabel is om te dragen en geschikt is voor dagelijks gebruik. Deze oorbel is ideaal voor het creëren van een gelaagde look wanneer gecombineerd met andere oorbellen. Jobo By JET The Only One Earring is een must-have voor elke fashionista die houdt van minimalistische en elegante sieraden.

8. Lucardi Zilveren Oorring Dubbel Met Regenboog Zirkonia

Lucardi zilveren oorring dubbel met regenboog zirkonia zijn een prachtige en opvallende sieraad die perfect is voor wie houdt van een kleurrijke en opvallende look. Deze oorringen zijn ontworpen met een zilveren frame en zijn voorzien van een regenboog gekleurde zirkonia steen, die een subtiele touch van luxe en kleur toevoegt. De oorringen zijn gemakkelijk te dragen en zijn geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden.

9. La Rosa Princesa Chain Oorbel Ear Cuff Met Ketting

La Rosa Princesa Chain oorbel ear cuff met ketting is een prachtig en uniek sieraad dat perfect is voor wie houdt van een bohemian of chique look. Deze oorbel ear cuff is ontworpen met een ketting die verbonden is aan de ear cuff, die is gemaakt van zilverkleurige metaal. De ketting geeft een subtiele touch van elegantie en luxe. De ear cuff is eenvoudig te dragen en is geschikt voor dagelijks gebruik. Dit maakt deze oorbel een perfecte keuze voor degene die houdt van unieke en opvallende sieraden.

10. Liefs Jade Dubbele Oorbellen Met Groene Steentjes 

Liefs Jade dubbele oorbellen met groene steentjes zijn een prachtig en uniek sieraad dat perfect is voor wie houdt van een bohemian of chique look. Deze oorbellen zijn ontworpen met een dubbele jade steen aan de bovenkant, die prachtig afsteekt tegen de gouden ketting. De steentjes zijn groen en geeft een subtiele touch van kleur.