Decoratieve behandelingen

Hieronder kun je alle vormen en soorten make-up verstaan en manicure!

 

Dag make-up

Een Dag make-up is een hele lichte, natuurlijke make-up. Uiteraard is de hoeveelheid make-up voor een ieder persoonlijk en verschillend. De ene persoon hoeft alleen maar een lijntje op met een beetje mascara en een beetje lippenstift, de ander heeft een volledige make-up nodig maar dan heel natuurlijk. Belangrijk bij een Dag make-up is dat je jezelf niet te zwaar opmaakt, want het licht van overdag laat alle kleuren goed zien...


Avond make-up
 ‘s Avonds ziet het gezicht vanwege het kunstlicht er flets uit. Daarom moet men ‘s avonds een andere make-up gebruiken dan overdag. Een Avond make-up moet een nauwkeurig aangebrachte en lang houdbare make-up zijn. De voorbereiding is dan ook vele mate belangrijker dan met een Dag make-up. De kleuren mogen donkerder, sprekender en zwaarder opgebracht worden. Het is ook heel mooi om je wenkbrauwen wat donkerder aan te zetten. Zo ook is het heel leuk om de lippen mooi en duidelijk op te maken en af te ronden met een beetje lipgloss!


Speciale Make-up


Onder speciale make-up vallen de Bruidsmake-up en Gala make-up!
Bij een Bruidsmake-up is het belangrijkste dat de bruid zichzelf is en niet door de make-up ineens een heel ander mens is geworden... Maar deze make-up moet heel goed en lang blijven zitten...
Speciaal voor de bruiden heb ik een aparte pagina gemaakt! klik hier!

Bij een Gala make-up kun je echt je fantasie laten gaan. Gebruik eens nepwimpers langs je wimperrand of strass steentjes, die je op je slaap plakt, altijd een oneven aantal! Verder zijn glitters helemaal in op een Galafeest. Glitters op je ogen, lippen, wangen en vergeet vooral je decolleté niet!

Manicure 
Bij Mooi! kun je natuurlijk ook je nagels laten verzorgen! Tijdens de behandeling maar je kunt ook een aparte afspraak maken!
Een manicure bestaat uit:

  • reinigen van de nagels en restjes nagellak verwijderen
  • nagels vijlen in een mooie vorm die bij je past
  • nagelriemen terugduwen en velletjes verwijderen
  • uitgebreide massage van je handen en vingers
  • nagels lakken of indien gewenst polijsten


SHELLAC van CND

Dé Power Nagellak die twee weken blijft zitten!!!

Niet schadelijk voor de natuurlijke nagel!!!

Geen droogtijd!
Geen beschadigingen van de lak!

Geen scheuren, krassen of doffe nagels, maar alleen maar: 

Sterke schitterend gekleurde nagels!!!


Kijk bij Prijslijst voor de prijzen